Kom jij erbij?

Nieuws

Heb je zin om af en toe of structureel met je handen in de aarde te zitten, in de buitenlucht te werken en mee te gaan met de seizoenen? Om je hoofd leeg te maken en te onthaasten, mooie ontmoetingen met andere mensen te hebben, jezelf terug te vinden in het groen en te genieten van de natuur en gezelligheid?

Word dan vrijwilliger bij BuitenLeeft!

Groentetuin
Bij ons is altijd genoeg te doen. Van oktober tot half maart werken we op maandag- en vrijdagochtend. Met ingang van 25 maart werken we op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Het moestuinseizoen barst dan los en we gaan volop zaaien, planten en wieden. Maar ook snoeien en kleine onderhoudsklussen komen voorbij. We houden zoveel mogelijk rekening met wat jij kunt.

Je mag zelf bepalen wanneer je komt en hoe vaak je wilt komen.
Als je wilt komen helpen meld je je een dag van tevoren aan via onze whatsapp groep.
Inloop is om 9.15 met koffie en thee die je zelf mag zetten.
Om 9.45 gaan wij aan de slag en we stoppen om 12.00 (zonder koffie en/of theepauze). Uiteraard mag je eigen koffie en thee meenemen en dat in alle rust ergens opdrinken. Om 12 uur sluiten we weer af met iets te drinken.

Bloementuin
Op zaterdagochtend wordt er gewerkt in de bloementuin. De bloemen worden tijdens het oogstseizoen verkocht aan oogsters en bezoekers. In maart beginnen de voorbereidende werkzaamheden; zaaien, bedden voorbereiden, planten. Loop jij ook warm voor natuurvriendelijke bloemen? Kom dan bij het bloementeam!

Klusteam
Ook het klusteam kan altijd extra handen gebruiken bij het terrein- en materiaalonderhoud. Het klusteam werkt op verschillende dagen / momenten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Lijkt het je wat, meld je dan aan via het inschrijfformulier!

Laat de eerste reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.