Kwartaalbijdrage Vriendenloterij

Nieuws

Weten jullie het nog? In september 2023 heeft een aantal vrijwilligers van Buitenleeft gebeld met oogsters, vrijwilligers en andere betrokkenen bij ons mooie Landgoed tijdens een actie in samenwerking met de Vriendenloterij. Dit heeft toen een bedrag opgeleverd van 1000 euro voor een winteronderkomen voor Buitenleeft. Dat was al een hele mooie opsteker.

Maar wat ook ontzettend leuk is, is dat een aantal van deze mensen nog steeds meespelen in de Vriendenloterij en hun lot nog steeds gekoppeld is aan Stichting Buitenleeft. Van hun maandelijkse bijdrage voor het Vriendenlot komt een behoorlijk deel ten gunste van onze mooie Stichting. In het afgelopen half jaar heeft dat al meer dan 800 euro opgeleverd. Dat is een mooie bijdrage die wij zullen inzetten om een deel van onze jaarlijkse operationele kosten te betalen.

Daarom een verzoek: ken jij nog mensen in je omgeving die lid zijn van de Vriendenloterij of zouden willen worden? Wijs ze er dan op dat ze hun Vriendenlot kunnen koppelen aan Stichting Buitenleeft. Elk lot brengt meer dan 75 euro per jaar op voor onze Stichting!

En misschien wil iemand niet meespelen in een loterij, maar heeft hij of zij wel de financiële ruimte en wil om Stichting Buitenleeft te helpen in haar operationele kosten, dan stellen we een donatie op ons rekeningnummer NL89 RABO 0136 1432 88 uiteraard ook zeer op prijs. Alvast hartelijk dank!

Laat de eerste reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.