Flammkuchen met palmkool en tonijn

Recept

Een heerlijke flammkuchen met palmkool en tonijn. Broccolirijst, ui en kappertjes geven een extra bite aan deze pizza-achtige lekkernij. Geniet van dit gerecht tijdens het diner of als lunch.
Ingrediënten
300 g mix voor flammkuchen
1 rode ui
320 g tonijn op olijfolie
125 g Crème Fraîche
400 g broccolirijst (koeling)
200 g palmkool
2 el Kappertjes
2 bakplaten
1 bakpapier
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Flammkuchen met palmkool en tonijn op tafel.
Bereid de mix voor flammkuchen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de ui in dunne ringen. Laat de tonijn uitlekken.
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Verdeel het deeg in 2 gelijke delen en rol elk deel uit tot een ovale lap van ca. 2 mm dik.
Leg de lappen op de bakplaten en bestrijk ze met de crème fraîche. Laat 1 cm van de rand vrij. Verdeel er de broccolirijst, tonijn, palmkool, ui en kappertjes over.
Bak in ca. 15 min. gaar in de oven. Wissel de bakplaten halverwege de baktijd van plek in de oven.

bron: Jumbo

Laat de eerste reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.